Vlaamse Kano & Kajak Federatie

VKKF stelt materiaal ter beschikking om onze sport te promoten en ondersteuning te bieden aan clubs en organisaties die actief bezig zijn met kano, kajak SUP of rafting. Uiteraard genieten onze eigen clubs hierbij van een voordeeltarief of kunnen ze het gratis ontlenen.

Daarnaast willen we een warme oproep doen aan alle clubs en comité's die materiaal willen delen ten gunste van VKKF organisaties, VKKF clubs. Heb je materiaal ter beschikking en wil je dit ontlenen, verhuren of delen met andere VKKF clubs mag je een mailtje sturen naar . Op deze manier kunnen we een inventaris aanleggen om onze krachten te bundelen. Heb je een eigen reglement? Stuur het mee alsook een verantwoordelijke contactpersoon.

Een steiger/ponton nodig voor jou VKKF-event, toertocht of wedstrijd ?

VKKF heeft vanuit het comité sportieve recreatie VKKF een belangrijke investering gedaan ter ondersteuning van haar clubs.

4 vlottende steigers. Deze steigers zijn (1.2m x 3m, 60kg) en ze kunnen zowel apart als samen worden gebruikt. In totaal goed voor 12m aanlegsteiger. Ze hebben elk een draagvermogen van 534 kg en zijn hierdoor handig om te gebruiken bij clubevents, wedstrijden of tochten,…

Ze worden in eerste instantie ingezet voor activiteiten op de toerkalender maar om samenwerking tussen de verschillende disciplines te bevorderen worden ze ook ter beschikking gesteld indien ze niet in gebruik zijn tijdens een toertocht.

Ontleningsvoorwaarden voor VKKF clubs

Een botenwagen, tent of wildwaterset nodig voor jou stage, initiatie of sportkamp ?

  verhuur en ontleningsvoorwaarden + blanco overeenkomst.

  • Aanhangwagen met metalen constructie voor boten (capaciteit 12 WW-boten, spanriemen,>slot op dissel en ketting voor boten inclusief)

 

kar

  • WW-sets : boten (type eskimo : 4 salto's , 2 xeno's , 2 kendo's, 2 lupo's), peddels, zwemvesten, neopreen spatzeilen

   SALTO 02_salto1bigKENDO 02_kendo1bigXENO02_xeno1bigLUPOlupo2

 Professionele VKKF plooitent met afritsbare zijnkanten (3X3)

 tent 3x3 kust