In het kort

Het personeelsteam wordt ondersteund door verschillende vrijwilligers binnen de werking van de federatie. 

 

Een Beleidscel heeft tot doel besluitvorming te versnellen, bestuurscapaciteit en betrokkenheid te verhogen, de agenda van het Bestuursorgaan te ontvetten en door aantrekkelijkheid en haalbaarheid, meer mensen aan te trekken voor beleidsondersteunende functies. Deze beleidscellen zijn discipline-overstijgend. 

 

Contact

Welkom bij Peddelsport Vlaanderen! Wij doen ons best om via onze website al jullie vragen te beantwoorden. Indien je vraag nog niet beantwoord is, kan je voor algemene vragen mailen naar info@PeddelsportVlaanderen.be. Je kan ook specifiek iemand van ons contacteren door op de onderstaande foto's te klikken. 

 

Ons verhaal 

Peddelsport Vlaanderen vzw is een overkoepelende organisatie betrekkende alles wat peddelsporten betreft. Wil je te weten komen wie we zijn, wat we doen, hoe we het doen? Scrol dan zeker door deze verschillende bouwstenen van onze federatie en kom ons verhaal te weten! 


Bestuursorgaan

Het Bestuursorgaan heeft een strategische opdracht voor het sportief en zakelijk- organisatorisch beleid van Peddelsport Vlaanderen:

  • Bepaalt de inhoudelijk/strategische beleidslijnen (en minder de praktische sturing);
  • Ontwikkelt de organisatie op middellange termijn (visionair, toekomstgericht);
  • Ondersteunt de missie en bouwt de Peddelsport Vlaanderen uit als kwaliteitsvolle, professionele organisatie.
Leden van het Bestuursorgaan

Technische Comités

Een Technische Comité is discipline specifiek. Een Technisch Comité ondersteunt het aanbod van breedtesport tot topsport in zijn discipline, stelt de kalender op en organiseert opleidingen, evenementen, wedstrijden, ...

Technisch Comité Lijn & Marathon

Wil je steeds op de hoogte blijven? 
Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief! Of volg ons op Social Media